autovit.ro
B SECTIUNI

BMW X2 2024: o nouă generație a unui SUV coupe cel puțin interesant

Test Drive 2024 | BMW X2 2024 | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Nu puteam să trecem cu vederea BMW X2 sDrive20i, SUV-ul coupe aflat la a doua generație, în test drive-urile noastre realizate împreună cu prietenii de la eblogAuto. Așa că l-am adus în fața ta să te convingi singur dacă merită sau nu prețul de 61.900 euro cu TVA inclus.

Despre performanțe

BMW X2 vine cu un sistem de propulsie mild hybrid, compus dintr-un motor termic pe benzină cu o capacitate de 1.5l (dar care are o putere asemănătoare unuia de 2l) și un motor electric la 48 volți, integrat în cutia de viteze Steptronic în 7 trepte. Sistemul dezvoltă o putere maximă de 170 cai putere și un cuplu de 280 Nm. Deși a doua generație X2 vine cu dimensiuni mai mari și o masă de 1.6 tone, reușește să ajungă de la 0 la 100 km/h în 8.3 secunde.

Design și tehnologie

Pentru că noi am testat mașina care a venit și cu pachet M sport, aceasta a avut elemente de design specifice atât la interior, cât și la exterior. Pe lângă finisajele și materialele de calitate de la interior, cei de la BMW au vrut să facă mașina o extensie a telefonului, să poți rezolva tot ce ai nevoie doar „discutând” cu mașina, astfel că tehnologia de la interior va bucura, cu siguranță, împătimiții de gadgeturi.

Sistemul de navigație al noului X2 funcționează foarte bine și mai ales în deplasările urbane s-ar putea să câștige detașat față de Waze, de exemplu.

Cât despre plăcerea condusului, pare a fi dictată de cât de lin schimbă vitezele cutia Steptronic și de direcția suficient de ușor manevrabilă, care devine mai precisă atunci când mașina este în modul sport. În altă ordine de idei, scaunele sport și suspensia M adaptivă, dar rigidă, nu sunt, poate, cele mai bune alegeri pentru cei care pun foarte mult preț pe confort.

👉 Urmărește review-ul detaliat și află mai multe despre noul BMM X2.

👉 Este BMW X2 pe lista ta de favorite? Pe Autovit.ro te așteaptă oferte speciale de la dealeri autorizați.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)