autovit.ro
B SECTIUNI

CNADNR începe lucrări pe întreținere pe DN1 și Autostrada A1 București-Pitești

CNADNR anunță că va începe o serie de lucrări de întreținere ce includ asfaltări pe DN1 între București și Ploiești, dar și pe autostrada A1 între București și Ploiești. Traficul va fi restricționat pentru o perioadă de două luni.

Compania Națională pentru Autostrăzi și Drumuri Naționale a anunțat că va începe o serie de întreținere a suprafeței de rulare pe DN1 între București și Ploiești, precum și pe autostrada A1 între București și Pitești.

Pentru început, pe parcursul lunii iunie, autoritățile se vor ocupa de autostrada A1 unde vor fi asfaltate câteva sectoare de drum amplasate între km 10 și km 83. Vor exista zone cu restricții de circulație între km 10 și 13, km 50 și 61 și km 76 și 83. Lucrările vor avea loc în zilele lucrătoare de luni până vineri.

phidco (32)

În luna iulie, CNADNR se va ocupa de Drumul Național 1 București-Ploiești pe porțiuni de drum amplasate între km 66 și km 70, km 75 și km 80, km 82 și km 87, Metro Ploiești și localitatea Bănești. Lucrările vor fi efectuate tot în timpul săptămânii de luni până joi. Finalizare lucrărilor este programată pentru sfârșitul lunii iulie. DN1 mai trece în aceste zile și prin procesul de montare de separatoare de sens în zona Băneasa-Otopeni, decizie luată de către autorități după o serie de accidente grave ce au avut loc în această zonă.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)