autovit.ro
B SECTIUNI

JAGUAR F-PACE PHEV: rapidă, confortabilă și modernă din toate punctele de vedere

Test Drive 2023 | Jaguar F-Pace PHEV | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

O adevărată felină pe șosea – cam așa se poziționează Jaguar F-Pace, pe care noi am avut plăcerea să-l testăm, împreună cu prietenii de la eBlog AUTO. Și ne-am convins că își merită numele. Varianta Plug-In Hybrid, R-Dynamic, cu nivelul de echipare SE vine cu jante din aliaj de 20” și pachet exterior gloss black.

Și rapidă, și confortabilă

Sistemul de propulsie este o imagine a performanței, fără nicio îndoială. Are 404 CP și dezvoltă un cuplu de 640 Nm, iar trecerea de la 0 la 100 km/h se întâmplă în doar 5.4 secunde, așa că rapiditatea este o siguranță. Cutia de viteze este automată, în 8 trepte ZF.

Pe lângă faptul că este o mașină rapidă, Jaguar F-Pace este și o mașină care nu face rabat de la confort. Avem scaune reglabile electric, ce pot memora poziția la volan, suspensia adaptivă, dar și sistem de climatizare care oferă încălzire în scaune, volan și oglinzi.

Spațiul interior este și el generos – dacă vorbim de portbagaj, avem la dispoziție, 619 litri, însă forma sa ar fi putut, să fie, probabil mai pragmatică.

Prețul de listă al modelului, cu echiparea pe care noi am testat-o, este de 98.000 Euro.

👉Descoperă un review auto detaliat în clipul următor și află tot ce trebuie să știi despre Jaguar F-Pace PHEV pe nivelul de echipare R-Dynamic SE.

👉Este Jaguar F-Pace mașina pe care vrei să o conduci? Descoperă ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)