autovit.ro
B SECTIUNI

JEEP AVENGER MHEV 2024: 28.000 de euro și multe de oferit

Test Drive 2024 | JEEP AVENGER MHEV| Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Jeep Avenger din acest test drive este un mild hibrid cu nivel de echipare Altitude și despre el spunem lucrurilor pe nume de la început: te duce la 28.000 euro cu TVA inclus, un preț pe care numai tu îl poți judeca dacă e corect sau nu. Însă poate îți faci o idee din review-ul video.

Design-ul și nivelul de confort

Un plus pe care îl descoperi doar când ajungi la interior este că din exterior mașina pare mai puțin spațioasă decât este cu adevărat. Deși are dimensiuni compacte, interiorul e aerisit. Portbagajul are un volum de 380 litri, iar garda la sol este de 20 cm, astfel că Jeep Avenger este, cu siguranță, un model versatil. Spațiile de stocare sunt inteligent construite, iar sistemul de infotainment are Android Auto și Apple Car Play wireless.

Cum stă cu performanța?

Motorizarea mild hibrid are la bază un motor turbo de 1.2 în 3 cilindri. Sistemul dezvoltă 100 cai putere și 205 Nm cuplu, având distribuție pe lanț, ceea ce ar trebui să-i ofere un nivel mai mare de fiabilitate. Pe lângă el, mai există și un motor electric integrat în transmisie, care dezvoltă 29 cai putere și 55 Nm cuplu. Legat de consum, mașina a fost condusă doar în traficul bară la bară din București și indică 7 l/100 km.

Transmisia e un dublu ambreiaj în 6 rapoarte, care ajută mașina să ajungă de la 0 la 100 km/h în 11 secunde. Poate nu e cea mai rapidă, însă nici nu te aștepți de la ea să fie, în această clasă.

👉 Urmărește review-ul detaliat și află mai multe despre Jeep Avenger MHEV.

👉 Este Jeep Avenger pe lista ta de favorite? Pe Autovit.ro te așteaptă oferte speciale de la dealeri autorizați.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)