autovit.ro
B SECTIUNI

Mașini potrivite pentru un cuplu cu 3 copii mici

Dacă ai copii, probabil te-ai documentat deja despre importanța fixării scaunelor auto speciale în mașină înainte de a porni la drum. Dacă ai trei copii, situația devine și mai complicată, deoarece ai nevoie de mai mult spațiu în interiorul mașinii pentru a amplasa în siguranță trei scaune auto.

Cea mai bună mașină de familie în care încap trei scaune auto va fi spațioasă și va avea puncte Isofix pentru a menține scaunele pentru copii fixate pe banchetă, însă găsirea unui autoturism care să îndeplinească aceste cerințe poate fi o provocare.

Cele mai multe mașini cu cinci locuri nu sunt potrivite, deoarece foarte puține pot găzdui trei scaune pentru copii pe un singur rând. În timp ce în unele mașini poți folosi scaunul pasagerului din față, acest lucru nu este practic dacă un părinte trebuie să stea în spate, înghesuit între două scaune pentru copii. De aceea, ți-am pregătit un top 5 al mașinilor de familie pentru un cuplu cu 3 copii mici, astfel încât călătoriile voastre să fie mai sigure și mai confortabile. 

Volkswagen Sharan

Volkswagen Sharan se adresează în special familiilor tinere cu copii. La baza conceptului de design al interiorului mașinii stă confortul familiilor: are în total până la șapte locuri, dintre care cinci în spate, care pot fi utilizate sau eliminate complet. Acest lucru creează o zonă de depozitare generoasă, cu o lungime de aproximativ doi metri. Prin plierea spătarului, scaunele se pot transforma și în mese, pentru pauzele din timpul călătoriei.

Volkswagen Sharan este disponibil în versiunile de echipare Trendline, Comfortline, Sportline și Highline, Freestyle și Special. 

Motoarele pe benzină variază de la un motor de 85 kW cu 115 CP, până la un motor de 150 kW cu 204 CP. Cea mai puternică versiune diesel este cea de 110 kW și 150 CP. Opțional, majoritatea motoarelor sunt disponibile și cu transmisie automată, iar motorul pe benzină de 204 cai putere vine cu tracțiune integrală.

Pentru familiile cu trei copii mici, Volskwagen Sharan este alegerea optimă datorită posibilității de a alege între cinci, șase sau șapte locuri. Astfel, Volkswagen Sharan oferă răspuns la toate nevoile.

Așadar, Volkswagen Sharan are o reputație excelentă printre familiile cu mai mulți copii și este lesne de înțeles de ce. Cu un interior spațios și numeroase caracteristici concepute cu gândul la confortul familiilor, inclusiv 3 seturi de puncte ISOFIX în spate, Sharan este o alegere excelentă pentru familiile cu 3 copii mici.

În plus, acest model este potrivit pentru familiile cu copii mici și datorită volumului portbagajului, care oferă suficient spațiu pentru cărucioare, genți de schimb și multe altele. 

👉 Dacă îți dorești o mașină de familie fiabilă și spațioasă precum Volkswagen Sharan, consultă oferta de pe platforma Autovit și beneficiază de prețuri competitive și garanția oferită de majoritatea dealerilor, pentru o experiență de cumpărare sigură.

Prețul de pornire pentru un model de Volkswagen Sharan generația II, second-hand, este de 8700 euro.

masini spatioase

Opel Zafira

Opel Zafira a fost una dintre primele mașini compacte cu șapte locuri disponibile în Europa. De la lansarea primului model a devenit imediat popular printre familii, care se bucurau de flexibilitatea celor șapte locuri ale minivanului de la Opel. 

În prezent, Opel Zafira se luptă să își mențină poziția de alegere implicită pentru cumpărătorii de minivanuri în fața concurenței puternice și a noilor modele.

La interior dispune de spațiu generos pentru pasagerii din primele două rânduri, iar cel de-al treilea rând este potrivit pentru copii. Cu toate scaunele ocupate, spațiul din portbagaj este de 140 de litri. 

Cu mult spațiu pentru picioare pentru pasagerii din față și cei de pe bancheta din mijloc, Zafira creează un mediu rezonabil de confortabil. Scaunele din al treilea rând sunt potrivite doar pentru copii.

👉 Pentru familiile cu doi copii, oferta de modele spațioase în care două scaune auto pentru copii să poată fi amplasate fără probleme este variată. Consultă 15 opțiuni potrivite pentru această categorie de clienți în articolul despre masinile potrivite pentru cuplurile cu doi copii mici.

În general, Zafira are o bună reputație de fiabilitate. Este confortabilă, practică și rezistă bine la cerințele vieții de familie. 

👉 Dacă ești în căutarea unui autovehicul care să-ți ofere nivelul optim de confort și siguranță pentru familia ta, atunci merită să îți îndrepți privirea spre Opel Zafira. Ia în considerare opțiunile din oferta Autovit, platforma cu cel mai mare număr de dealeri profesioniști.

Prețul de pornire pentru un model de Opel Zafira , second-hand, modelele din 2011 până în prezent, este de 7200 euro.

Citroën C4 Picasso

Dacă ești în căutarea unei mașini care combină stilul și caracterul practic, Citroën C4 Picasso ar putea fi alegerea perfectă pentru familia ta. Acest model are un design atractiv și modern și o serie de caracteristici, inclusiv 3 seturi de puncte ISOFIX, care îl fac o mașină excelentă pentru familiile cu trei copii.

Cu un spațiu de depozitare ofertant și un interior confortabil, face călătoriile lungi mai confortabile pentru toată lumea.

Citroën C4 Picasso este o mașină de familie remarcabil de spațioasă, fiind perfectă pentru o călătorie în grup extins, mai ales că dispune de trei scaune de dimensiuni normale (cu Isofix) în spate. Modelul este dotat cu tehnologii inovatoare, pentru a face călătoria tuturor mai ușoară.

De asemenea, este extrem de practic: poate fi un vehicul cu cinci locuri și un portbagaj generos sau unul cu șapte locuri confortabile. 

Există trei opțiuni de echipare, însă toate variantele sunt bine dotate. Chiar și versiunea de bază Touch oferă aer condiționat, geamuri electrice și un ecran tactil de 7,0 inci, în timp ce următoarea treaptă, Feel, are un ecran uriaș de 12,0 inci pentru șofer, navigație prin satelit și senzori de parcare spate. Versiunea top Flair este, de asemenea, excelentă.

Pe șosea, Grand C4 Picasso se conduce și se manevrează bine pentru o mașină de această dimensiune și este rezonabil de elegantă. Direcția ușoară facilitează parcarea și manevrele la viteze mici. 

👉Autovit, partenerul tău de încredere pe zona auto facilitează căutarea mașinii potrivite pentru familia ta. Ai posibilitatea să alegi dintre numeroase oferte de Citroën Picasso, mașina care răspunde cerințelor tale.

Prețul de pornire pentru un model de Citroën C4 Picasso, second-hand, este de 4000 euro.

Dacia Logan MCV

Dacia Logan MCV este cea mai accesibilă mașină nouă pentru a pleca la drum cu familia. În plus, spiritul aventurier al mașinii este evidențiat de designul exterior funcțional și de interiorul fiabil. Barele de protecție față și spate, grila frontală îmbunătățită și luminile de zi cu LED conferă mașinii un design frontal modern. 

La interior, descoperă cinci locuri confortabile, tapițerie neagră, geamuri automate și priză de 12 V în spate, perfectă pentru încărcarea device-urilor. Nu există nicio îndoială că Dacia Logan MCV este o mașină de familie primitoare la interior, cu scaune confortabile, spațiu amplu și stil modern. 

Cele cinci locuri oferă un confort deplin atunci când călătorești pe distanțe lungi, astfel încât să vă puteți bucura de aventuri în vacanță. În plus, Dacia Logan MCV are un spațiu mare, cu banchetă spate rabatabilă fracționată 60:40, portbagaj XXL, care îți permite să transporți obiecte voluminoase sau să organizezi spațiul după bunul plac. Habitaclul depășește așteptările în ce privește spațiul. Vei descoperi că până și prietenii blănoși au suficient spațiu și confort pentru a se alătura vacanței.

Dacia Logan MCV este proiectat cu gândul la siguranța ta, debordând de protecție pentru toți pasagerii, beneficiind inclusiv de o structură de caroserie întărită, sisteme de asistență pentru șofer, sisteme de siguranță pentru copii, cruise control, airbaguri frontale și laterale și scaune Isofix. Nu va trebui să-ți mai faci griji cu privire la siguranța familiei într-o mașină. 

Caracteristicile echipării Essential includ aer condiționat pentru călătoriile de vară, radio DAB și intrare AUX și conectivitate Bluetooth. Este ideală pentru călătoriile de weekend, drumurile la școală și la cumpărături. 

Prețul de pornire pentru un model de Dacia Logan MCV, second-hand, este de 2200 euro.

Ford Galaxy

Ford Galaxy este o alegere fiabilă pentru familiile care trebuie să amplaseze mai multe scaune auto în vehiculul lor.

Interiorul său spațios poate găzdui trei scaune pentru copii pe bancheta din spate, iar datorită portbagajului încăpător, este ușor să transporți obiecte mai mari, cum ar fi cărucioare sau bagaje pentru vacanțele în familie.

Caracteristicile de siguranță, cum ar fi camera de vedere din spate și sistemul de frânare automată, te asigură că ai întotdeauna o vizibilitate și o protecție excelente atunci când călătorești cu familia.

Prețul de pornire pentru un model de Ford Galaxy, second-hand, modelele de după 2015, este de 9000 euro.

Așadar, familiile în creștere înseamnă scaune auto suplimentare, precum și o tranziție de la un tip de scaun la altul și mașini spațioase. În timp ce este destul de ușor să amplasezi două scaune auto în partea din spate a majorității mașinilor, lucrurile devin puțin mai complicate atunci când apare al treilea copil.

Surse foto: shutterstock.com, shutterstock.com.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)