autovit.ro
B SECTIUNI

SKODA KAROQ 2024: mașina potrivită pentru majoritatea cumpărătorilor de crossover

Test Drive 2024 | SKODA KAROQ FACELIFT | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Skoda Karoq a fost o mașină foarte căutată încă de când s-a lansat, în 2017, iar în 2018 și 2019 modelul a fost produs în alte două fabrici față de planul inițial. Crossover-ul a primit recent un facelift, iar noi suntem curioși dacă ești de părere că merită banii.

Exterior și interior care întâmpină așteptările

Dacă plecăm natural, de la interior, vedem că e pus la punct așa cum trebuie, deși e tipic Skoda. Calitatea e superioară, cu siguranță – de la materialul de pe volan, până la butoanele care par că au o siguranță în apăsare. Scaunele sunt foarte confortabile, iar zgomotul din habitaclu e redus. Spațiul e suficient pentru un crossover, inclusiv portbagajul vine cu un volum de 512 litri.

Despre exterior putem spune că e așa cum te-ai aștepta: modelul testat de noi are o culoare foarte căutată (Nardo Grey pe numele ei), stopurile și farurile sunt redesenate, garda la sol ajunge la 172mm, astfel că bordurile și offroad-ul n-ar trebui să pună probleme.

Experiența la volan și performanțe

Cutia de viteze DSG în 7 trepte își face treaba și vei observa acest lucru mai ales când conduci în oraș, pentru că mașina nu smucește la viteze joase. Confortul e și el ce trebuie și datorită suspensiei independente la puntea spate.
Motorul e de 2.0 și are 190 cai putere, ceea ce propulsează mașina de la 0 la 100 km/h în 7 secunde.

Ceea ce veți vedea în test drive-ul video este un Skoda Karoq Facelift cu nivel de echipare Sportline și motorul 2.0 benzină, DSG 4×4, care ajunge la 38.000 euro. Karoq pleacă, în România, de la 27.000 euro, pe un nivel de echipare mai jos.

👉 Urmărește review-ul detaliat și află mai multe despre Skoda Karoq Facelift.

👉 Te vezi la volanul lui Skoda Karoq? Pe Autovit.ro te așteaptă oferte speciale de la dealeri autorizați.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)